Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η στήριξη της τοπικής αγοράς αποτελεί βασική προτεραιότητά μας!

H απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Αράπογλου στο ερώτημα της εφημερίδας "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"

ΕΡ.: Πώς θα στηρίζατε την τοπική αγορά, σε τούτη την εποχή της κρίσης;

ΑΠ.: Ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί προτεραιότητά μας. Να υπενθυμίσω ότι η επιχείρησή μου ανήκει στην τοπική αγορά και προσωπικά, είμαι μέλος του εμπορικού συλλόγου της πόλης μας. 

Ως εκ τούτου γνωρίζω από πρώτο χέρι τα περισσότερα από όσα απασχολούν τα μέλη της τοπικής μας αγοράς. Σε πρόσφατη συνάντησή μας με τον εμπορικό σύλλογο της πόλης μας, είχαμε μια εκτενή και αποδοτική συζήτηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, προκειμένου να έχουμε μια καλή ενημέρωση για τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και να προκαλέσουμε μια ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων – όχι για επικοινωνιακούς λόγους ή ως αφορμή προβολής! 

Επίσης, κατά τις (πολλές) επισκέψεις μας σε όλες τις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, προσπαθούμε να έχουμε σύντομη επαφή με επαγγελματίες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Ένα πρώτο συμπέρασμα: είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν για τη στήριξη της – σε μεγάλο μέρος – δοκιμαζόμενης αγοράς μας. Όσα αποκομίσαμε με τους προαναφερθέντες τρόπους, μαζί με τις σκέψεις, τις προτάσεις μας και τις λύσεις που έχουμε - άμεσα υλοποιήσιμες, εφαρμόσιμες και πολλές από αυτές καινοτόμες - θα αποτυπωθούν στο πρόγραμμά μας που σύντομα θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας. Δυστυχώς, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν στο – δικαιολογημένα – μικρό χώρο που έχουμε στη διάθεσή μας, στην εφημερίδα σας. 

Για να αποφύγουμε λοιπόν τον κίνδυνο να παρουσιαστούν οι προτάσεις μας με πολύ μικρούς χαρακτήρες ή εναλλακτικά να παρουσιαστεί μόνο ένα απόσπασμά τους, επιφυλασσόμαστε να τις παρουσιάσουμε εκτενώς στον προγραμματικό μας λόγο.