Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Γιατί στηρίζω την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία του Γιώργου Αράπογλου

Γράφει ο Χαράλαμπος (Χάρης) Τσούλας

Αποδεχόμενος την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έγινε και ύστερα από γόνιμη σκέψη, είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω πως στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου θα στηρίξω ενεργά με την υποψηφιότητά μου την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία ‘νέο’ με επικεφαλής τον Γιώργο Αράπογλου για το Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Όπως είχα γράψει και πρόσφατα σε άρθρο μου, είναι πλέον καιρός να δώσουμε ώθηση σε πολιτικά νέους ανθρώπους με νέες, φρέσκες, καινοτόμες αλλά κυρίως εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Ανθρώπους που είναι αυτοδημιούργητοι,έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά και έχουν να προσφέρουν στα τοπικά μας πράγματα. Παράλληλα είχα αναφέρει πως γνώμονας δεν πρέπει να είναι η κομματική ταυτότητα αλλά η ικανότητα στην επίλυση των τοπικών ζητημάτων. Άλλωστε όλοι έχουμε μια συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση όμως διαμένουμε στην ίδια γειτονιά και τα προβλήματα δεν έχουν κομματικό χρώμα ή απόχρωση. Το ζητούμενο είναι η πολυσυλλεκτικότητα και η σύνθεση απόψεων και ιδεών. Πιστεύω πως όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα διαθέτει ο Γιώργος Αράπογλου και ο συνδυασμός. 

Για αυτό και έκανα τη συγκεκριμένη επιλογή. Σκεπτόμενος παράλληλα πως ήρθε η ώρα εμείς οι νέοι να κάνουμε την προσπάθειά μας από την πρώτη γραμμή της ‘μάχης’ ώστε να ανοίξουμε επιτέλους δρόμους σε ένα καινοτόμο και διαφορετικό μοντέλο αντίληψης για τη διοίκηση της πόλης μας και την αντιμετώπιση του πολίτη. Αυτός είναι και ο δρόμος που δείχνει και προτείνει το ‘νέο’. 

Σε αυτή την καινούργια προσπάθεια προσβλέπω να υποστηρίξετε, το συνδυασμό και εμένα, όσοι το επιθυμείτε.