Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η "Πρωτοβουλία" στα χέρια μας!

Γράφει η Στέλλα Βασιλείου

Ονομάζομαι Βασιλείου Στέλλα, είμαι οικονομολόγος και κατοικώ μόνιμα στη Νέα Χαλκηδόνα. Μέχρι σήμερα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την ενεργό πολιτική παρά μόνο στο επίπεδο του πολίτη που ενδιαφέρεται για τα κοινά της περιοχής του. Παρά το γεγονός ότι ως δημότης συμμετείχα πάντα στην εκλογική διαδικασία με την ψήφο μου, γιατί πιστεύω ότι ακόμα και την αντίδραση μας με αυτόν τον τρόπο τη δείχνουμε εντονότερα, το μόνο που αποκόμισα από τους μέχρι τώρα εκλεγμένους συνδυασμούς, είναι προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς το αντίστοιχο έργο. 

Η ανάγκη λοιπόν για ένα δήμο τόσο ανθρώπινο όσο και φιλικό προς τους πολίτες του, είναι πλέον πέρα από μεγάλη κι επιτακτική. Στόχος μου είναι να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου και στη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα μας προσφέρουν ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον κι ένα καλύτερο αύριο. 

 Γνωρίζοντας τον Γιώργο Αράπογλου, είδα έναν νέο άνθρωπο πολιτικά άφθαρτο, χωρίς κομματικές ταμπέλες, με όραμα και διάθεση να προσφέρει στην περιοχή του, ανοιχτό να συζητήσει με τον κάθε πολίτη ξεχωριστά και πρόθυμο να συνεργαστεί και να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να συμμετέχουν και να ασχοληθούν ενεργά με τα προβλήματα του δήμου τους. 

Αυτός ήταν κι ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό «νέο» - Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, με σκοπό εμείς οι πολίτες να πάρουμε την «Πρωτοβουλία» να πάμε αυτό το δήμο ένα βήμα μπροστά.