Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Συγκλονιστική η προσέλευση συμπολιτών μας σε μια γιορτή πολιτικής - ηλικιακής αλλαγής και ανανέωσης!

Με την προσέλευση εκατοντάδων συμπολιτών μας (Φιλαδελφειωτών - Χαλκηδονιωτών και μόνο...), πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας που διοργάνωσε το «νέο», η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.  

Ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα που θυμόμαστε από τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, γέμισε ασφυκτικά τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς του χώρους. Στην εκδήλωση, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, με το «νέο», Γιώργος Αράπογλου, παρουσίασε τους 40 πρώτους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του. 

Μια πραγματικά «δυνατή ομάδα», προκαλώντας τον ενθουσιασμό και τα συνεχή χειροκροτήματα των εκατοντάδων παρευρισκομένων. 

Ακόμα θετικότερες εντυπώσεις προκάλεσε η «σύνθεση» του πολυπληθούς κοινού αλλά και η θετική έως ενθουσιώδης διάθεσή του, που μετέτρεψε την εκδήλωση γνωριμίας σε γιορτή για την αλλαγή και ανανέωση (ηλικιακή, ποιοτική) της τοπικής πολιτικής σκηνής. 

Το «νέο» απέδειξε χθες ότι εκτός από πλήθος υποστηρικτών, «ποιότητα» στελεχών και πολιτική «φρεσκάδα», διαθέτει και σημαντική δυναμική νίκης! Συνεχίζουμε την προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε, με στόχο μας την αλλαγή σελίδας. Για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα που όλοι ονειρευόμαστε. 

Από το Γραφείο Τύπου