Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Το "νέο" στο Ναύπλιο!

Η παράταξή μας... διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαΐου, μονοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο Ναύπλιο!

Παραθέτουμε το πρόγραμμα της εκδρομής:

Αναχώρηση το πρωί για Ισθμό, και στάση στα Ίσθμια για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για το όμορφο, Ναύπλιο που εξακολουθεί να κοσμείται με όλα τα παραδοσιακά του στοιχεία ανέγγιχτα από το χρόνο. Ένας τόπος ξεχωριστός, ευλογημένος γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα, συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη.

Περιπλανηθείτε στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της. Αν αντέχετε ανεβείτε τα 999 σκαλιά που σας οδηγούν στο Παλαμήδι, το φημισμένο κάστρο που στεφανώνει την πόλη του Ναυπλίου χτισμένο σε υψόμετρο 216μ με θέα την Αργολική πεδιάδα και τον Αργολικό κόλπο. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν εδώ η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και η φυλακή του Θ. Κολοκοτρώνη. Μπορούμε να κάνουμε βόλτα με το τραινάκι, να επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς και κάποιο από τα πολλά μουσεία κομπολογιού. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό στα ταβερνάκια του Ναυπλίου. 

Τον απογευματινό καφέ μας θα τον απολαύσουμε στο διάσημο Λουτράκι στους καταρράκτες και θα πάρουμε την τελική ευθεία για την επιστροφή μας γοητευμένοι από τις πολλές εικόνες της όμορφης εκδρομής.

Tιμή συμμετοχής: 10 €

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 

Χαρά: 6909097217
Φωτεινή: 6938201081