Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

2 χρόνια «νέο»: Είμαστε δίπλα σας, Γιορτάζουμε μαζί

2 χρόνια «νέο» - «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας». Ο επικεφαλής μας, Γιώργος Αράπογλου, οι εκλεγμένοι σύμβουλοί μας: Δημήτρης Κανταρέλης, Ελευθέριος Πλάτανος, Δάφνη Δρούγγα, Χριστίνα Καραντά και τα δεκάδες στελέχη, μέλη και υποψήφιοί μας, παραμένουμε δίπλα σας και γιορτάζουμε μαζί, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου.
2 χρόνια σε τακτική επαφή με συμπολίτες και συνδημότες μας για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας, με στόχο την ανάδειξή τους και την αντιμετώπισή τους. Δίπλα στα σωματεία και στους αθλητές του δήμου μας, στους
τοπικούς συλλόγους, στις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
…κοντά στους μαθητές και στους νέους της πόλης μας, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και στην τρίτη ηλικία. Μαζί με την εκκλησία και την πολύτιμη συνδρομή της στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται βοήθεια. Προτεραιότητά μας οι κοινωνικές δράσεις.
…η πιο ενεργή δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης με πολυπληθείς δράσεις και πολιτικά όργανα που συνεδριάζουν! Ουσιαστική αντιπολίτευση με δυναμική παρουσία και συγκεκριμένες προτάσεις εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Υπέρ της τοπικής αγοράς και των επαγγελματιών της πόλης μας.