Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δ. Αυγέρης: Αναγκαία η αλλαγή σελίδας στα Δημοτικά δρώμενα

Θεωρώντας αναγκαία την αλλαγή σελίδας στα Δημοτικά δρώμενα, θέλησα να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια που ξεκίνησε με τον Γιώργο Αράπογλου. Πιστεύω ότι
εάν δεν μπορέσουμε να αλλάξουμε ΤΩΡΑ, με την κρίση να μας χτυπάει ανελέητα, κακές νοοτροπίες και πολιτικές, δεν θα το καταφέρουμε ποτέ. Να ξεφύγουμε από τις λογικές του παλαιοκομματισμού, τις ηγεμονικές συμπεριφορές, τις προσωπικές διαφορές και αντιπαλότητες, την οικογενειοκρατία, όλα αυτά που τελικά λειτούργησαν σε βάρος της προόδου του Δήμου μας αλλά και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής μας. 

Η δημιουργία της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, στηρίζεται πάνω σε αρχές, από ανθρώπους που έχουν πολύ όρεξη και διάθεση να προσφέρουν. Τους περισσότερους να μην έχουν αναμιχθεί ποτέ ενεργά με τα κοινά του Δήμου (και ήρθε πλέον η ώρα να το κάνουν), αλλά και από κάποιους που είχαν μεν ανάμιξη αλλά δεν έχουν προκαλέσει με τις στάσεις και συμπεριφορές τους. Αρχές που στηρίζονται στην αξιοκρατία, την συνέπεια, τον σεβασμό, την σεμνότητα και στην πολύ δουλειά και βλέπουν κατάματα τα ζωντανά, άμεσα και άλυτα προβλήματα του Δήμου μας, τα οποία απαιτούν άμεσες λύσεις. 

Η αλλαγή των κατεστημένων πολιτικών είναι υποχρέωση όλων μας και απαιτεί δραστηριοποίηση, δημιουργικότητα, καινοτομία, στόχο και όραμα.
 
*Το αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας, ανά θεματική ενότητα.